Zonnepanelen de Liemers

Voor de Liemers, door de Liemers.

Zonnepanelen de Liemers

Wil jij besparen op je energierekening en woon je in de Liemers? Dan ben je precies op de juiste plek. Als dé zonne-energie expert in de Liemers helpen wij jou graag om de stap te maken naar duurzaam. Voordelig voor het milieu en jouw portemonnee. Altijd in de buurt, persoonlijk advies en het scherpste aanbod. Meer weten? Neem contact met ons op!

Zonnepanelen de Liemers installatie pv systeem

Verduurzaam de Liemers!

Wij van Solar Technique zijn de zonne-energie experts in de Liemers. Met ons kantoor in Duiven zijn we altijd in de buurt. Wij helpen de Liemers de stap te maken naar duurzaam door het plaatsen van zonnepanelen. Om jou te adviseren komen we graag bij je langs, zo krijg je altijd een persoonlijk advies op maat. Samen bekijken we dan jouw situatie en bedenken we de best passende aanpak.

zonnepanelen voordelen de liemers

Onze werkwijze

We komen bij je langs voor een advies op maat. Zo kijken we samen naar hoeveel panelen je nodig hebt, hoeveel er geplaatst kunnen worden, welke type omvormer het beste past, hoe de bekabeling getrokken moet worden, of de meterkast geschikt is en of er andere zaken zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Vervolgens leveren wij het systeem op, regelen voor jou de BTW teruggave en blijven betrokken met service en onderhoud. Zo heb jij geen omkijken naar je zonne-energiesysteem en kan je 25 jaar lang genieten van jouw eigen duurzame energie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Klik hier voor advies!

Klanten in de Liemers

Een kleine greep uit de systemen die wij hebben aangelegd in de Liemers.