Waarom Solar Technique?

Persoonlijk advies

Geen onnauwkeurige dakscan op afstand maar een echt persoonlijk advies op maat.

Volledig verzorgd

Wij helpen je met het hele traject, vanaf het advies en installatie tot en met btw-teruggave en onderhoud.

Scherpste prijs

De beste kwaliteit zonnepanelen voor de scherpste prijs! Ook niet onbelangrijk.

Aangenaam.

Solar Technique helpt jou verduurzamen. Sinds 2012 realiseren wij zonne-energiesystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen jou bij iedere stap, van installatie tot aan onderhoud. Dit doen wij graag op een persoonlijke manier met advies op maat en oog voor detail. Hoe we dat doen?

Onze werkwijze

Van persoonlijk advies tot en met onderhoud van jouw systeem: wij helpen je bij iedere stap.  Het begint met een persoonlijk advies voor jouw situatie. Hiervoor komen we langs en kijken we samen naar de best passende aanpak en samenstelling van jouw zonne-energiesysteem. Op deze manier zorgen wij voor het hele proces, van A tot Z. Wij leveren het systeem op, regelen de btw-teruggave en voorzien je van onderhoud en service. We blijven ook na de installatie betrokken om het beste uit jouw systeem te halen. Met servicepartner PV Care zorgen we voor onderhoud en hulp bij storingen. Samen houden we jouw zonnepanelen in topconditie zodat jij jarenlang kan profiteren van jouw eigen duurzame energie.

1. Persoonlijk advies

 Het begint met een persoonlijk advies voor jouw situatie. We maken kennis met elkaar en leggen je het een en ander uit over zonnepanelen en onze werkwijze. Hiervoor komen we langs en kijken we samen naar de best passende aanpak en samenstelling van jouw zonne-energiesysteem. We meten het dak op, bekijken de meterkast en kijken waar de kabels getrokken kunnen worden.

2. Offerte op maat

 Alle informatie van onze eerste afspraak nemen we mee en werken dit uit in een offerte op maat. De offerte bevat een persoonlijk aanbod met de samenstelling van jouw zonne-energiesysteem. We geven je ook wat extra informatie over de zonnepanelen en de gekozen onderdelen.

3. Akkoord

Akkoord op de offerte? Zodra jij een krabbel zet onder de offerte kunnen we beginnen. We bestellen alle benodigde materialen en maken ons gereed voor de installatie.

4. Datum plannen

 We bellen je om een voorstel te doen voor een dag en tijdstip voor de installatie. Samen kiezen we een geschikt moment voor de grote dag. Je bent bijna eigenaar van jouw eigen zonne-energiesysteem.

5. Installatie

 Het is zover! Je krijgt ons op je dak. We komen jouw zonne-energiesysteem installeren. We trekken alle kabels, monteren de zonnepanelen en installeren de omvormer(s). Tot slot sluiten we alles aan en helpen we je met het instellen van de monitoring via computer of je smartphone.

6. Onderhoud en Service

 Je bent nog niet van ons af! Onderhoud is van belang om de garantie te behouden op jouw zonne-energiesysteem en voor de veiligheid. We helpen je namelijk ook graag met het onderhouden van jouw systeem en bieden je een serviceabonnement aan. Met een serviceabonnement ben je voorzien van onderhoud zoals inspecties, reiniging en hulp bij storingen. Samen met onze partner PV Care zorgen we er zo voor dat jouw systeem veilig blijft en jarenlang maximaal energie opwekt!

Ontvang ook een persoonlijk advies op maat, vraag een vrijblijvende offerte op!